Gebitsverzorging voor uw huisdier

De 100% ultrasone tandenborstel van Emmi®-Pet biedt uw huisdier effectieve bescherming.

Al op de leeftijd van ongeveer 2 jaar laat 80% van alle honden, katten en ook paarden de eerste indicatie van een gebitsaandoening zien. Dankzij de nieuw ontwikkelde Emmi®-pet met 100% ultrasone golven voor gebitsreiniging en mondhygiëne, kunt u de tanden van uw huisdier effectief reinigen.


GEBITS-CHECK HONDEN VOOR THUIS
Om te controleren of het gebit van uw hond in orde is of dat er al gebitsproblemen zijn, kunt u letten op een aantal signalen.
- Stinkt uw hond uit zijn bek?
- Heeft uw hond rood en gezwollen tandvlees?
- Heeft uw hond last van bloedend tandvlees?
- Vermijdt uw hond te harde brokken?
- Kauwt uw hond alleen eenzijdig?
- Is uw hond gevoelig voor koudeprikkels?
- Kwijlt uw hond erg?
Elke vraag die met 'ja' is beantwoord, kan op gezondheidsproblemen in de bek van uw hond duiden. Praat in geval van twijfel eerst met uw dierenarts, voordat u begint met tandenpoetsen bij uw hond. Indien nodig, zal de dierenarts het gebit van uw hond saneren en hardnekkige tandsteen onder narcose verwijderen. Als het gebit van uw hond gesaneerd is, kan goede mondhygiëne nieuwe problemen voorkomen.

 

Hoe werkt de Emmi®-pet?
Een gepatenteerde piezo-chip in de borstelkop zorgt er met maximaal 96 miljoen trillingen per minuut voor dat ultrasone golven naar de tanden gezonden worden, waarbij de Emmi®-pet ultrasone tandpasta dient als overdrachtsmedium. Het gebruik van zachte ultrasone golven is absoluut onschadelijk voor mens en dier, onafhankelijk van de leeftijd. Het is wetenschappelijk bewezen dat ultrasoon met een vermogen tot 50 watt voor mens en dier onschadelijk is. De ultrasoon van emmi®-pet werkt slechts met 0.2 watt. 
Met behulp van de Emmi®-pet ultrasone tandpasta, waarin miljoenen microscopisch kleine belletjes* voorkomen, creëren de ultrasone golven door implosie een zuigeffect, waardoor onzuiverheden zoals kiemen, bacteriën en tandsteen kunnen worden verminderd.
*Bevestiging door Goethe Universiteit Frankfurt / Main Duitsland 2015.

 

Welke voordelen heeft de Emmi®-Pet?
Het regelmatig reinigen van de tanden van uw huisdier is het belangrijkste middel om tandheelkundige aandoeningen te voorkomen. De trillings- en geluidsvrije Emmi®-pet is een ongecompliceerde en prettige manier om de tanden van uw huisdier te reinigen en voor goede mondhygiëne voor uw huisdier te zorgen.

 

Met de Emmi®-Pet treft u voorzorgsmaatregelen tegen:
- Parodontitis
- Ontstoken tandvlees
- Vorming van tandsteen
Chronische aandoeningen in de mondholte
- Mondgeur

 

Voordelen van de Emmi®-Pet
- Mechanische verwijdering van tandsteen kan worden vermeden
- Trillingsvrij
- Geruisloos
- Zonder enige mechanische druk

 

Gecertificeerd dierenwelzijn
De Emmi®-Pet is door de speciale dienst voor diervriendelijke dierhouderij en dierenwelzijn (FTT: Fachstelle für tiergerechte Tierhaltung und Tierschutz Oostenrijk) gecertificeerd als een diervriendelijk produkt. Het volledige rapport is te vinden op: www.tierschutzkonform.at.

Made in Germany 

Emmi Ultrasonic (EMAG AG GROUP) with office in Germany, has specialized in the development, production and the world wide distribution of innovative ultrasonic devices and technologies. Emmi’s patented ultrasonic products distinguish themselves due to extremely minimized ultrasonic chips and technological innovations, which have been applied in cleansing, prophylaxis and therapy in the oral and dermatological area since 2008.

 

Orozyme als aanvulling op de Emmi Pet

Met de producten van Orozyme zorg je ervoor dat het gebit van je hond gezond en fris blijft. Voorkom tandplak en een slechte adem door het gebit van je hond te verzorgen. Orozyme heeft verschillende opties om dit te doen. Je kunt kiezen voor snacks, kauwsticks- of strips waarmee je hond op een speelse manier zijn gebit reinigt. Tot slot heeft Orozyme ook een enzymatische tandgel, een aanvulling en optimalisatie van de dagelijkse tandverzorging van uw hond. De Orozyme producten zijn optimaal voor een aanvullende tandverzorging in combinatie met de Emmi®-Pet! De Orozyme producten kunnen onderling worden gecombineerd met andere producten uit de Orozyme-serie, en in combinatie met of zonder het gebruik van de Emmi - Pet tandenborstel.