ONLINE BESTELLEN BIJ PET DENTAL

U heeft geen account, gebruikersnaam of een wachtwoord nodig om te kunnen bestellen. U kunt direct uw bestelling online plaatsen. Optioneel kunt u er ook voor kiezen om een eigen account online aan te maken op het moment dat u de bestelling plaatst, om hiermee de volgende keer eenvoudig nieuwe bestellingen te plaatsen. De verkoopprijzen, de bezorg- en retourkosten op de website zijn inclusief BTW. 

Veilig Betalen. Bij Pet Dental winkelt u veilig en betrouwbaar. Dit wordt gewaarborgd door Mollie Payments. Gratis verzending voor bestellingen vanaf € 39,-. Bezorgkosten Nederland en België € 3,95. 

Retourneren, bij Pet Dental krijgt u 14 dagen bedenktijd. Is het niet wat u zocht? Dan mag u het retourneren naar ons. Maak eenvoudig online een retourlabel aan om uw bestelling terug te sturen. De kosten van retourneren zijn deels voor eigen rekening, Pet Dental berekent u voor de retourzending € 2,95. Meer over bestellen bij Pet Dental


Emmi Care Vacht- en Wondverzorging 

Emmi Pet 2.0, de 100% ultrasoon hondentandenborstel, krachtiger en effectiever dan de Emmi Pet generatie 1. De Emmi Pet 2.0 is optioneel ook uit te breiden met de Emmi Care P2 opzetborstel voor de vacht - en huidverzorging van uw huisdier. De Emmi Care P2 opzetborstel is speciaal ontwikkeld voor de huid! Helpt snel en effectief bij het reinigen en desinfecteren van huid en wonden. Denk hierbij ook aan teek- en vlooienbeten. In combinatie met Emmi Pet Hydrogel, een moderne vacht- en wondverzorging voor dieren (honden, katten, paarden). Gebruik het bloedcirculatie bevorderende en ontstekingsremmende effect van de Emmi Pet ultrasoontrilling en optimaliseer het synergie potentieel van het Emmi-Pet handstuk en de Emmi Care P2 opzetborstel in combinatie met de Emmi Pet Hydrogel voor het reinigen en desinfecteren van huid en wonden. De Emmi Pet Hydrogel kan worden gebruikt voor het voorzichtig reinigen en desinfecteren van wonden en gestreste huidgebieden. De Emmi Pet hydrogel garandeert een optimale vochtbalans. Dit voorkomt dat de wond aan het verbandmateriaal blijft plakken.Klierbehandeling met de Emmi Care P2 opzetborstel. De foto's tonen een poedel met ontstoken klier. De trimster gebruikt de Emmi Care P2 hier alleen met water. De eerste foto toont de ontstoken klier voor gebruik. Tijdens de eerste behandeling werd de Emmi Care P2 ongeveer drie minuten gebruikt, wat merkbaar goed was voor de hond. Na ongeveer vier uur ging de klier open. Een tweede behandeling van drie minuten vond ongeveer twee uur na opening plaats. Het resultaat is te zien op foto vier. De eigenaar liet de volgende dag weten dat de wond was gesloten.

Een voorbeeld van een klierbehandeling met de Emmi  Care P2 opzetborstel. De Emmi Care P2 werd 2 x ca. 3 min. gebruikt op twee opeenvolgende dagen. De tweede foto toont de klier na de eerste behandeling en op de derde dag was er geen ultrasoon behandeling meer nodig omdat de wond volledig gesloten was. 


De ultieme kleine helper in het dagelijks leven: Emmi Care P2 opzetborstel in combinatie met het Emmi Pet handstuk*, speciaal ontwikkeld voor de huid! Helpt snel en effectief bij het reinigen en desinfecteren van huid en wonden. Denk hierbij ook aan teek- en vlooienbeten. In combinatie met Emmi Pet HOCL Hydrogel, een moderne wondverzorging voor dieren (honden, katten, paarden).

*De Emmi Pet 2.0 is optioneel ook uit te breiden met de Emmi Care P2 opzetborstel voor de vacht - en huidverzorging van uw huisdier.

 

Emmi Pet HOCL Hoef-, huid- en wonden Hydrogel

Maak gebruik van de bloedcirculatie bevorderende en ontstekingsremmende werking van ultrasoon en optimaliseer het synergiepotentieel van onze Emmi Pet Care opzetborstel in combinatie met de Emmi Pet hydrogel voor het reinigen en desinfecteren van huid en wonden. De Emmi Pet hydrogel hecht uitstekend en kan zijn desinfecterende werking over een langere periode ontwikkelen. Op deze manier kunnen nieuwe of secundaire infecties efficiënt worden voorkomen. Door zijn klevende consistentie is de hydrogel bijzonder geschikt voor de behandeling van wonden, verwondingen, ontstekingen, huidirritaties en insectenbeten en tekenbeten op moeilijk bereikbare plaatsen.

Bestaat uit:

Emmi Care P2 Opzetborstel (2 st.)

Emmi Pet HOCL Hydro Gel 75 ml

De ultieme kleine helper in het dagelijks leven: Emmi Care P2 opzetborstel in combinatie met het Emmi Pet handstuk*, speciaal ontwikkeld voor de huid! Helpt snel en effectief bij het reinigen en desinfecteren van huid en wonden. Denk hierbij ook aan teek- en vlooienbeten. In combinatie met Emmi Pet HOCL Hydrogel, een moderne wondverzorging voor dieren (honden, katten, paarden).

*De Emmi Pet 2.0 is optioneel ook uit te breiden met de Emmi Care P2 opzetborstel voor de vacht - en huidverzorging van uw huisdier.


De Emmi Pet HOCL vloeistof is het middel bij uitstek voor bacteriële of schimmelziektes aan de hoeven, wonden, snijwonden, huidirritaties, huidletsels, insectenbeten en tekenbeten. De aangetaste plekken worden mechanisch gereinigd met een royale spoeling. Tegelijkertijd werkt de oplossing efficiënt tegen ongewenste bacteriën, schimmels en virussen. Het creëert ook de beste voorwaarden voor wondgenezing.

Aanbeveling:

Gebruik de circulatie bevorderende en ontstekingsremmende werking van ultrasoon en optimaliseer het synergiepotentieel van onze Emmi Pet in combinatie met de Emmi Pet HOCL vloeistof voor het reinigen en desinfecteren van huid en wonden.

De Emmi Pet oorreiniger vloeistof is een product voor het veilig, gemakkelijk en efficiënt reinigen van dierenoren. Vuil en onzuiverheden worden weggespoeld, irritaties worden verlicht, bacteriën, virussen en schimmels worden gericht bestreden. De Emmi Pet oorreinigingsoplossing wordt zeer goed verdragen en is zowel geschikt voor routinematige reiniging als voor de gerichte bestrijding van onaangename geuren en irritaties.

Toepassing oor: Breng de oorreiniger voorzichtig naar het oor Breng de oplossing in de oorschelp en de gehoorgang door zachtjes op de fles te drukken Masseer de buitenkant van het oor lichtjes met de hele hand om de oorreiniger gelijkmatig te verdelen Maak de oorschelp voorzichtig schoon met een wattenstaafje of watje Toepassing kan meerdere keren per dag worden herhaald

De HydroGel van Vetericyn is een spray die het het herstellend vermogen van de huid ondersteunt wanneer deze geprikkeld is. Vetericyn HydroGel is geschikt voor dieren van alle leeftijden.In combinatie met de Emmi Care P2 opzetborstel*, een moderne wondverzorging voor dieren (honden, katten, paarden).

*De Emmi Pet 2.0 is optioneel ook uit te breiden met de Emmi Care P2 opzetborstel voor de vacht - en huidverzorging van uw huisdier.