• EMMI PET & PETOSAN UIT VOORAAD LEVERBAAR!
  • AANBIEDING EMMI PET 2.0 STARTSET EXTRA (MODEL 2021) EXCLUSIEF BIJ PET DENTAL!
Home » Webshop » Emmi Care Vacht- en Wondverzorging

ONLINE BESTELLEN BIJ PET DENTAL

U heeft geen account, gebruikersnaam of een wachtwoord nodig om te kunnen bestellen. U kunt direct uw bestelling online plaatsen. Optioneel kunt u er ook voor kiezen om een eigen account online aan te maken op het moment dat u de bestelling plaatst, om hiermee de volgende keer eenvoudig nieuwe bestellingen te plaatsen. De verkoopprijzen, de bezorg- en retourkosten op de website zijn inclusief BTW. 

Veilig Betalen. Bij Pet Dental winkelt u veilig en betrouwbaar. Dit wordt gewaarborgd door Mollie Payments. Gratis verzending voor bestellingen vanaf € 39,-. Bezorgkosten Nederland en België € 3,95. 

Retourneren, bij Pet Dental krijgt u 14 dagen bedenktijd. Is het niet wat u zocht? Dan mag u het retourneren naar ons. Maak eenvoudig online een retourlabel aan om uw bestelling terug te sturen. De kosten van retourneren zijn deels voor eigen rekening, Pet Dental berekent u voor de retourzending € 2,95. Meer over bestellen bij Pet Dental


Emmi Care Vacht- en Wondverzorging 

De Emmi Care P2 opzetborstel, in combinatie met het Emmi Pet handstuk, speciaal ontwikkeld voor de huid! Helpt snel en effectief bij het reinigen en desinfecteren van huid en wonden. Denk hierbij ook aan teek- en vlooienbeten. In combinatie met Vetericyn VF Plus Hydro-Gel, een moderne vacht- en wondverzorging voor dieren (honden, katten, paarden). Gebruik het bloedcirculatie bevorderende en ontstekingsremmende effect van de Emmi Pet ultrasoontrilling en optimaliseer het synergie potentieel van het Emmi-Pet handstuk en de Emmi Care P2 opzetborstel in combinatie met de Vetericyn® VF + Plus Hydro-Gel voor het reinigen en desinfecteren van huid en wonden. De Vetericyn® VF Hydro-Gel kan worden gebruikt voor het voorzichtig reinigen en desinfecteren van wonden en gestreste huidgebieden. De Vetericyn® VF + Plus Hydro-Gel garandeert een optimale vochtbalans. Dit voorkomt dat de wond aan het verbandmateriaal blijft plakken.Sale!

Bestaat uit:

Emmi Care P2 Opzetborstel (2 st.)

Vetericyn VF Plus Hydro Gel 120 ml

Emmi Care P2 opzetborstel, speciaal ontwikkeld voor de huid! Helpt snel en effectief bij het reinigen en desinfecteren van huid en wonden. Denk hierbij ook aan teek- en vlooienbeten. In combinatie met Vetericyn VF Plus Hydro-Gel, een moderne wondverzorging voor dieren (honden, katten, paarden).

De ultieme kleine helper in het dagelijks leven: Emmi Care P2 opzetborstel in combinatie met het Emmi Pet handstuk, speciaal ontwikkeld voor de huid! Helpt snel en effectief bij het reinigen en desinfecteren van huid en wonden. Denk hierbij ook aan teek- en vlooienbeten. In combinatie met Vetericyn VF Plus Hydro-Gel, een moderne wondverzorging voor dieren (honden, katten, paarden).

 

 

De HydroGel van Vetericyn is een spray die het het herstellend vermogen van de huid ondersteunt wanneer deze geprikkeld is. Vetericyn HydroGel is geschikt voor dieren van alle leeftijden.In combinatie met de Emmi Care P2 opzetborstel, een moderne wondverzorging voor dieren (honden, katten, paarden).

 

 

 


Klierbehandeling met de Emmi Care P2 opzetborstel. De foto's tonen een poedel met ontstoken klier. De trimster gebruikt de Emmi Care P2 hier alleen met water. De eerste foto toont de ontstoken klier voor gebruik. Tijdens de eerste behandeling werd de Emmi Care P2 ongeveer drie minuten gebruikt, wat merkbaar goed was voor de hond. Na ongeveer vier uur ging de klier open. Een tweede behandeling van drie minuten vond ongeveer twee uur na opening plaats. Het resultaat is te zien op foto vier. De eigenaar liet de volgende dag weten dat de wond was gesloten.

Een voorbeeld van een klierbehandeling met de Emmi  Care P2 opzetborstel. De Emmi Care P2 werd 2 x ca. 3 min. gebruikt op twee opeenvolgende dagen. De tweede foto toont de klier na de eerste behandeling en op de derde dag was er geen ultrasoon behandeling meer nodig omdat de wond volledig gesloten was.