Retourneren en herroepingsrecht 

Bij Pet Dental krijgt je 14 dagen bedenktijd. Is het niet wat je zocht? Dan mag je het retourneren naar ons.

De kosten van retourneren zijn voor eigen rekening, Pet Dental berekent je voor de retourzending € 2,95. Maak hieronder eenvoudig een retourlabel aan om je bestelling terug te sturen. Stuur het pakket goed verpakt en voldoende gefrankeerd naar ons retouradres. 


Retouradres

Pet Dental (Huisdierenspeciaalzaak.com), Hoofdstraat 106, 3901 AX, Veenendaal

Manco of foutief

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen kan het voorkomen dat u het verkeerde artikel krijgt of dat uw bestelling onvolledig wordt geleverd. In zo'n geval heeft u 14 dagen de tijd om dit te melden. Wij zullen de levering daarna op onze kosten opnieuw verzorgen. De kosten (maximaal € 6,95 voor NL en voor België € 13,65) voor het retour sturen worden in dat geval door ons vergoed. Neem daarvoor contact met ons op via de website.

Retourtermijnen

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige aankoop of orderbedrag inclusief eventuele verzendkosten gecrediteerd binnen 14 dagen. 
De kosten voor retourneren en de mogelijke risico's van verzenden (van uw thuis naar de webwinkel) zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Vertraging

Indien een besteld artikel niet direct uit onze voorraad leverbaar is, informeren wij u over de te verwachten levertermijn. In ieder geval verplicht Pet Dental zich te leveren binnen 30 dagen na de bestelling. Wordt deze termijn overschreden, dan kunt u de koop onmiddellijk ongedaan maken, tenzij wij met u rechtstreeks een andere afspraak over de levertijd hebben gemaakt.

Niet meer leverbaar

De webshop www.petdental.nl wordt elke ochtend geactualiseerd met de huidige voorraad.  .Er kan dus altijd een verschil ontstaan tussen de werkelijke voorraad en de voorraad op onze webshop. Mocht een artikel dat u hebt besteld toch niet leverbaar zijn, dan nemen wij contact met u op. Wij informeren bij onze leverancier of het product nog leverbaar is. Als het product niet leverbaar is kunt voor een alternatief kiezen of de bestelling annuleren.  Bij annulering wordt uw betaling zo spoedig, meestal dezelfde dag van het persoonlijke contact,  mogelijk teruggestort op uw bankrekening.

Garantie

Voor door Pet Dental geleverde producten geldt uitsluitend de garantie, zoals deze door de fabrikant van het desbetreffende product wordt verleend. Pet Dental vervult gedurende de garantieperiode uitsluitend een loketfunctie namens de desbetreffende fabrikant. Waar gewenst of uitvoerbaar zullen we u u helpen met het verkrijgen of verwerken van de garanties.

Voor meer informatie klik hier

Klachtenregeling

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken via email, maar nog liever vi de telefoon. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om u geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om u klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."

Vestiging

  • Website: www.petdental.nl
  • Pet Dental is een handelsnaam van de DISCUS Veenendaal, www.huisdierenspeciaalzaak.com.
  • Vestigingsadres :Hoofdstraat 106, 3901 AX in Veenendaal. Winkel DISCUS van de Weerd Veenendaal
  • Retouradres: Hoofdstraat 106, 3901 AX in Veenendaal 
  • Tel: +31 318 512965
  • KvK-nummer: 602661198 
  • Btw-identificatienummer: NL853834672B01
  • Rabobank NL57 RABO 0365141755

Disclaimer

Pet Dental kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten en of onvolkomenheden op deze website. Op alle op de site aanwezige informatie berust auteursrecht. Het is niet toegestaan om informatie afkomstig van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Pet Dental te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook. Wij behouden ons het recht voor, zonder voorafgaande kennisgeving, wijzigingen en correcties aan te brengen in de site op het moment en op de wijze die wij geschikt achten.

Van alle afgebeelde producten, merknamen en trademarks liggen de copyrightrechten bij hun respectievelijke eigenaars.

Aan de op deze website genoemde producten, prijzen en de getoonde afbeeldingen kunnen geen rechten ontleend worden. Wijzigingen in prijzen en/of uitvoeringen zijn voorbehouden.

Het tonen van een product en/of een voorraad-indicatie op deze site is geen garantie dat het product op voorraad is.