Home » Klantenservice » Retourneren

Retourneren en herroepingsrecht 

Bij Pet Dental krijgt je 14 dagen bedenktijd. Is het niet wat je zocht? Dan mag je het retourneren naar ons. De kosten van retourneren zijn deels voor eigen rekening, Pet Dental berekent je voor de retourzending € 2,95. Maak hieronder eenvoudig een retourlabel aan om je bestelling terug te sturen. Stuur het pakket goed verpakt en voldoende gefrankeerd naar ons retouradres. 


Eenvoudig retourneren bij Petdental

Wil je een product terug sturen? Dat mag binnen 14 dagen. Om een retourzending zo snel mogelijk in behandeling te kunnen nemen, vragen we je om je bestelling via onderstaand formulier te retourneren.

Kosten Retourneren

Bij Petdental krijg je 14 dagen bedenktijd. Is het niet wat je zocht? Dan mag je het retourneren naar ons. De kosten van retourneren zijn voor eigen rekening. Via bovenstaand formulier kun je de prijs berekenen voor het retourneren. Retourneren kan vanaf € 4,95 voor een brievenbuspakket en vanaf € 6,25 voor een regulier pakket.

Herroepingsrecht

Volgens het ‘herroepingsrecht’ mag je binnen 14 dagen na aankoop zonder opgaaf van reden je bestelling annuleren. Daarna heb je nog 14 dagen de tijd om je bestelling naar ons terug te sturen.
Om gebruik te maken van je herroepingsrecht, kun je het bovenstaande formulier invullen, je ontvangt dan een ingevuld herroepingsformulier van ons. Let op dat je alleen gebruik kunt maken van je herroepingsrecht wanneer het product nog ongebruikt in de originele verpakking zit.

Wanneer gaat de 14 dagen bedenktijd in?

De 14 dagen bedenktijd gaat in op het moment dat jij je bestelling hebt ontvangen.

Wat kan ik wel en niet retourneren?

In principe heb je het recht om alles te retourneren, zolang je alles in de originele staat behoudt. Producten die uit de verpakking zijn geweest, of producten die zijn gebruikt, hebben mogelijk een waardevermindering. Deze kunnen we dan in mindering brengen op je terugbetaling.

Enkele voorbeelden van producten die je niet kunt retourneren:

• Artikelen die op jouw verzoek zijn aangepast

• Artikelen die tijdens de bedenktermijn kunnen bederven of die je om hygiënische of gezondheidsredenen niet kunt terugsturen na het verbreken van de verzegeling.

Retouradres

Pet Dental, Nieuwegracht 1 A, 3763 LP Soest, Nederland.

Manco of foutief

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen kan het voorkomen dat u het verkeerde artikel krijgt of dat uw bestelling onvolledig wordt geleverd. In zo'n geval heeft u 14 dagen de tijd om dit te melden. Wij zullen de levering daarna op onze kosten opnieuw verzorgen. De kosten (maximaal € 6,95 voor NL en voor België € 13,65) voor het retour sturen worden in dat geval door ons vergoed. Neem daarvoor contact met ons op via de website.

Vertraging

Indien een besteld artikel niet direct uit onze voorraad leverbaar is, informeren wij u over de te verwachten levertermijn. In ieder geval verplicht Pet Dental zich te leveren binnen 30 dagen na de bestelling. Wordt deze termijn overschreden, dan kunt u de koop onmiddellijk ongedaan maken, tenzij wij met u rechtstreeks een andere afspraak over de levertijd hebben gemaakt.

Niet meer leverbaar

De webshop www.petdental.nl heeft een real-time verbinding met het voorraadsysteem. Desondanks kan er altijd een verschil ontstaan tussen de werkelijke voorraad en de voorraad op onze webshop. Mocht een artikel dat u hebt besteld toch niet meer leverbaar zijn, dan nemen wij contact met u op. Wij informeren bij onze leverancier of het product nog leverbaar is. Als het product niet meer leverbaar is kunt voor een alternatief kiezen of de bestelling annuleren. De keuze is geheel aan u. Bij annulering wordt uw betaling zo spoedig mogelijk teruggestort op uw bankrekening.

Garantie

Voor door Pet Dental geleverde producten geldt uitsluitend de garantie, zoals deze door de fabrikant van het desbetreffende product wordt verleend. Pet Dental vervult gedurende de garantieperiode uitsluitend een loketfunctie namens de desbetreffende fabrikant.

Voor meer informatie klik hier

Klachtenregeling

We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken via deze link. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om u geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om u klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."

Vestiging

  • Website: www.petdental.nl
  • Pet Dental is een handelsnaam van de Vos Surgical BV Zwolle.
  • Vestigingsadres : Ceintuurbaan 18, 8024 AA Zwolle, Nederland (geen bezoekadres).
  • RetouradresPet Dental, Nieuwegracht 1 A, 3763 LP Soest, Nederland.
  • Tel: +31 85 1308 797
  • KVK nummer: 57522235
  • BTW nummer: NL852618281B01
  • ABN AMRO Bank: NL58ABNA0580253031

Disclaimer

Pet Dental kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten en of onvolkomenheden op deze website. Op alle op de site aanwezige informatie berust auteursrecht. Het is niet toegestaan om informatie afkomstig van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Pet Dental te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook. Wij behouden ons het recht voor, zonder voorafgaande kennisgeving, wijzigingen en correcties aan te brengen in de site op het moment en op de wijze die wij geschikt achten.

Van alle afgebeelde producten, merknamen en trademarks liggen de copyrightrechten bij hun respectievelijke eigenaars.

Aan de op deze website genoemde producten, prijzen en de getoonde afbeeldingen kunnen geen rechten ontleend worden. Wijzigingen in prijzen en/of uitvoeringen zijn voorbehouden.

Het tonen van een product en/of een voorraad-indicatie op deze site is geen garantie dat het product op voorraad is.