DE EMMI ULTRASONE TANDENBORSTEL VOOR EEN MAXIMAAL EFFECT BIJ GEBITSREINIGING
De ultrasone tandenborstels van Emmi®-Pet en Emmi®-Dent  bieden u hulp met geavanceerde technologie, een nieuw werkingsprincipe en dus maximaal voordeel. Dankzij het nieuwe micro-reinigingsprocedé met puur ultrasone golven genereert de emmi ultrasoon tandenborstel tot 96 miljoen trillingen per minuut. Conventionele reinigingsmethoden, zoals tandenpoetsen met een handtandenborstel of een andere elektrische tandenborstel, voeren een zogenaamde macro-reiniging uit die bestaat uit mechanische bewegingen met 20.000 tot 30.000 trillingen per minuut. De nieuwe micro-reiniging met 96 miljoen trillingen per minuut maakt daarentegen gebruik van een hele andere technologie - de nieuwe "bewegingsvrije" en al bijna contactloze ultrasone technologie. Deze technologie heeft het niet te overtreffen voordeel dat hiermee, in tegenstelling tot conventionele tandenpoetsmethoden, ook de moeilijk bereikbare plaatsen in de mond professioneel en grondig worden gereinigd. De ultrasone golven dringen door tot in de kleinste ruimten, zelfs bij het dragen van beugels en implantaten.


GOEDE TRILLINGEN VOOR PERFECT SCHONE TANDEN
Met de zogenaamde sonische "borstels", die werken volgens conventionele macro-reinigingsmethoden, is het nog steeds nodig dat de gebruiker zijn tanden "schrobt" tijdens het reinigingsproces. De elektrische tandenborstel met ultrasone golven heeft een verbeterde reinigingstechniek mogelijk gemaakt en ook een beter resultaat. De ultrasone tandenborstel werkt met oplaadbare batterijen die zich in de handgreep van het apparaat bevinden. Daar wordt elektrische energie omgezet in onschadelijke ultrasone golven met een maximum van 96 miljoen trillingen per minuut. Hierbij worden zowel via het ultrasone opzetstuk als ook met ultrasone tandpasta en speeksel de niet hoorbare trillingen op de tanden, het tandvlees, het gehemelte en de tong overgebracht. De ultrasone golven vormen miljoenen fijne microbelletjes, die door hun geringe formaat in de kleinste ruimten kunnen doordringen. Daar imploderen ze en verwijderen ze onzuiverheden, zoals voedselresten, tandplak, bacteriën, enz. De ultrasone beweging transporteert de onzuiverheden naar buiten en reinigt zo de tanden optimaal en grondig. De microbelletjes dringen tot 12 millimeter diep in het tandvlees en reinigen ook de pockets grondig. Tandplak en bacteriën worden volledig verwijderd en de innovatieve tandenborstel kan zelfs tandaanslag, de voorloper van tandsteen, verwijderen.
In het algemeen geldt: Elektrische tandenborstels maken het - in tegenstelling tot handtandenborstels - gemakkelijker voor gebruikers om hun tanden te reinigen. Daarentegen zijn ultrasone tandenborstels een nog verdere, belangrijke technologische vooruitgang.


DE EFFICIËNTE WERKING VAN DE ULTRASONE TANDENBORSTEL - BEVESTIGD DOOR TANDARTSEN
Tandartsen gebruiken ultrasone technologie al vele jaren met veel succes bij professionele tandreiniging. Hiervoor gebruiken ze "harde" ultrasone golven met een lage frequentie en een hoog vermogen, die tot stand komen met behulp van een metalen punt als transmissiemedium. Daarnaast is er de micro-technologie met "zachte" ultrasone golven, dat wil zeggen met een hoge frequentie en een zeer laag vermogen, waarbij borstelharen en een speciale tandpasta als transmissiemedium worden gebruikt. Het gebruik van zachte ultrasone golven is absoluut onschadelijk voor mens en dier, onafhankelijk van de leeftijd. Het is wetenschappelijk bewezen dat ultrasoon met een vermogen tot 50 watt voor mens en dier onschadelijk is. De ultrasoon van emmi®-pet werkt slechts met 0.2 watt. Voor het eerst kan iedereen zich deze technologie ook thuis veroorloven voor de dagelijkse gebitsverzorging, preventie en behandelingen.


"Gebitsreiniging met ultrasone golven is de ultieme, efficiënte en hedendaagse gebitsreiniging, vooral voor diegenen die hebben gekozen voor tandheelkundige implantaten, waarvan de voordelen, indien mogelijk, een leven lang moeten duren. Daarom gebruiken we in ons instituut alleen de nieuwe ultrasone tanden"borstels" gemaakt door EMAG uit Mörfelden-Walldorf. En met indrukwekkende resultaten." - Dr. Dr. Roland Streckbein - Hoofd van het Instituut voor Tandheelkundige Implantologie (IZI) in Limburg an der Lahn, Duitsland.


VERSCHILLENDE MANIEREN VAN TANDREINIGING GETEST
Bij het vergelijken van elektrische modellen ontdekte de Duitse Stichting Warenonderzoek (Stiftung Warentest) dat modellen met roterende koppen niet superieur zijn aan de ultrasone borstels. Alle conventionele modellen, zoals handtandenborstels en elektrische tandenborstels, hebben gemeen dat ze de tanden met een min of meer hoge druk "schrobben". Dit betekent dat ze over het tandoppervlak wrijven, wat bij onjuist gebruik - bijvoorbeeld te veel druk - altijd risico's voor tandglazuur en tandvlees met zich meebrengt. Daarentegen kan bij het reinigen van de tanden met de ultrasone techniek niet per ongeluk te veel druk worden uitgeoefend, omdat de ultrasone tandenborstel van emmi®-pet zonder enige mechanische druk werkt. Desalniettemin reinigt die uw tanden, de ruimtes tussen uw tanden, fissuren en pockets. Deze procedure zorgt zonder veel moeite voor een maximaal effect, wat een groot voordeel is, vooral voor mensen met tandheelkundige implantaten.

Laat u ook overtuigen van de talrijke voordelen van een ultrasone tandenborstel. Want ultrasone tandenborstels combineren een professionele en grondige reiniging met zachte en efficiënte zorg en zullen daarmee bij u een stralende lach op uw gezicht toveren.


De R + V Betriebskrankenkasse heeft de Emmi-Dent Platinum getest. ⭐⭐⭐⭐⭐

Christian Ott van R + V:

"Ik ben zeer tevreden met deze ultrasone tandenborstel. Ik heb geen bloedend tandvlees en het reinigingsresultaat is onberispelijk. Bovendien neemt "de emmi" (zoals ik het noem) onnodige franje weg en concentreert zich op de essentie: schone tanden en een frisse adem. "

Meer lezen R + V onderzoek Tandenborsteltest BKKiNFORM 01 2019, Oral B Genius 9000S ®, Philips Sonicare Diamond Clean Smart ® en Emmi-Dent Platinum ®.

 

www.ruv-bkk.de

Foto © Braun, Philips, Emmi-Dent.

Made in Germany 

Emmi Ultrasonic (EMAG AG GROUP) with office in Germany, has specialized in the development, production and the world wide distribution of innovative ultrasonic devices and technologies. Emmi’s patented ultrasonic products distinguish themselves due to extremely minimized ultrasonic chips and technological innovations, which have been applied in cleansing, prophylaxis and therapy in the oral and dermatological area since 2008.