Contact

Informatie of advies nodig? Een retour aanmelden? Een klacht? Of een compliment? Wij helpen u graag verder. Via het contactformulier kunt u ons een bericht sturen. Wij zullen er alles aan doen om deze email zo snel mogelijk te beantwoorden, u kunt ervan uitgaan dat deze binnen 8 uur beantwoord wordt. 


Contactgegevens 


Disclaimer

Pet Dental kan niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele fouten en of onvolkomenheden op deze website. Op alle op de site aanwezige informatie berust auteursrecht. Het is niet toegestaan om informatie afkomstig van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Pet Dental te kopiëren en/of te verspreiden in welke vorm dan ook. Wij behouden ons het recht voor, zonder voorafgaande kennisgeving, wijzigingen en correcties aan te brengen in de site op het moment en op de wijze die wij geschikt achten.

Van alle afgebeelde producten, merknamen en trademarks liggen de copyrightrechten bij hun respectievelijke eigenaars.

Aan de op deze website genoemde producten, prijzen en de getoonde afbeeldingen kunnen geen rechten ontleend worden. Wijzigingen in prijzen en/of uitvoeringen zijn voorbehouden.

Het tonen van een product en/of een voorraad-indicatie op deze site is geen garantie dat het product op voorraad is.