• EMMI PET & PETOSAN UIT VOORAAD LEVERBAAR!
  • AANBIEDING EMMI PET 2.0 STARTSET EXTRA (MODEL 2021) EXCLUSIEF BIJ PET DENTAL!
Home » Webshop » Diversen Teek en Vlo Afweer

ONLINE BESTELLEN BIJ PET DENTAL

U heeft geen account, gebruikersnaam of een wachtwoord nodig om te kunnen bestellen. U kunt direct uw bestelling online plaatsen. Optioneel kunt u er ook voor kiezen om een eigen account online aan te maken op het moment dat u de bestelling plaatst, om hiermee de volgende keer eenvoudig nieuwe bestellingen te plaatsen. De verkoopprijzen, de bezorg- en retourkosten op de website zijn inclusief BTW. 

Veilig Betalen. Bij Pet Dental winkelt u veilig en betrouwbaar. Dit wordt gewaarborgd door Mollie Payments. Gratis verzending voor bestellingen vanaf € 39,-. Bezorgkosten Nederland en België € 3,95. 

Retourneren, bij Pet Dental krijgt u 14 dagen bedenktijd. Is het niet wat u zocht? Dan mag u het retourneren naar ons. Maak eenvoudig online een retourlabel aan om uw bestelling terug te sturen. De kosten van retourneren zijn deels voor eigen rekening, Pet Dental berekent u voor de retourzending € 2,95. Meer over bestellen bij Pet Dental


Pet Dental ook voor producten voor de afweer van Teek en Vlo!

Teken komen steeds vaker voor en zowel mens als dier kunnen flink ziek worden van een beet van deze spinachtige beestjes die zich overal in de natuur kunnen ophouden. De TickLess, een slimme vondst uit Italië, houdt teken tijdens alle outdoor-activiteiten voortaan op een veilige afstand van zowel honden als katten. De TickLess is een klein en geheel geur- en gifloos apparaatje, dat werkt door het afgeven van ultrageluid.

Daarnaast in het assortiment diversen produkten voor de afweer van teek en vlo. Biofood gisttabletten met knoflook tegen vlo en teek, die natuurlijk, veilig en effectief zijn. Frontline Combo biedt een complete bescherming van je hond; het bestrijdt niet alleen volwassen vlooien en teken, maar is ook werkzaam tegen de eitjes en larven van vlooien. Vets Best flea itch relief hondenshampoo op basis van natuurlijke ingrediënten zorgt voor een snelle verlichting van jeuk als gevolg van vlooienbeten en parasitaire aandoeningen. Vet's Best Hot Spot Spray op basis vannatuurlijke ingrediënten biedt direct verlichting van jeukende, droge of geïrriteerde huid van de hond. Ook zeer goed te gebruiken bij huidirritatie door bijvoorbeeld pollen- of vlooienallergie.

Helaas kan geen enkel vlooien- en of tekenproduct 100% bescherming bieden. Daarom blijft het belangrijk jouw hond dagelijks te controleren op teken en deze te verwijderen indien je ze vindt. Bij teek- en vlooienbeten, de Emmi Care P2 opzetborstel, in combinatie met het Emmi Pet handstuk, speciaal ontwikkeld voor de huid! Helpt snel en effectief bij het reinigen en desinfecteren van huid en wonden.