Voor u en uw gezin, de 3-staps verzorging met de Ranger Care Processierups Huidverzorgingskit

Reinigen, verkoelen en verzorgen!

Inhoud van de processierups huidverzorgingskit:

  • Reinigingsstrips 10 st.
    Verwijdert brandhaartjes huidvriendelijk met 10 Hypoallergene strips
  • Menthol spray 75ml
    Verkoelende spray met menthol en allantoïne
  • Aloë vera gel 75ml
    Verzorgende gel met Aloë vera

Met de huidvriendelijke reinigingsstrips verwijder je brandhaartjes snel en secuur. De menthol spray zorgt voor directe verkoeling met kalmerende allantoïne voor extra bescherming van de huid. De aloë vera-gel hydrateert, verzorgt en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.

 

Verpakt in hersluitbare sealbag, ook ideaal voor onderweg! Geniet van het buiten zijn en wees voorbereid!

Voor u en uw gezin, de 3-staps verzorging met de Processierups Huidverzorgingskit

Behandeling van uitslag eikenprocessierups

Overal op internet lees je berichten over middeltjes die perfect zouden werken tegen de jeuk en uitslag van de eikenprocessierups. Er zijn veel fabels en weinig feiten. En eerlijk gezegd kan dat best verwarrend werken. Over het algemeen mag je die berichten met een korreltje zout nemen. Eigenlijk zijn er drie dingen die echt goed werken: reinigen, verkoelen en verzachten.

Voorkom jeuk door de processierups met veilige reinigingsstrips

Voordat je weer naar buiten gaat om lekker te chillen, wandelen, picknicken of wat dan ook, willen we even waarschuwen. Gebruik straks geen plakband of föhn om de brandhaartjes van de eikenprocessierups van je huid te verwijderen. Er is een veel veiligere en betere manier om de eerste klachten weg te nemen: reinigingsstrips. 

Maatregelen tegen de eikenprocessierups

Heb je ook al gezien dat overal in Nederland eikenbomen worden ingepakt met folie en dat er vogelhuisjes voor koolmezen zijn opgehangen? Allemaal maatregelen om de eikenprocessierups te bestrijden en overlast van de processierups te beperken. Dat zijn mooie initiatieven die we toejuichen. Maar we weten ook dat het niet voldoende zal zijn. Nooit waren er meer mensen die last hadden van uitslag en jeuk door de processierups dan vorig jaar en de kans op veel overlast is ook dit jaar enorm.

Bereid je voor op jeuk en huidirritatie

Het is bijna niet te voorkomen dat je last van brandharen krijgt als je in de natuur bent, zeker niet als je in de buurt van eikenbomen komt. Maar je kunt je gelukkig wel voorbereiden op beperking van de overlast. Zorg bijvoorbeeld voor goede reinigingsstrips. Dat is geen wondermiddel, daar geloven we natuurlijk niet in (net zomin als jij), maar het helpt je wel om ernstige irritaties te voorkomen.

Kies een huidvriendelijke behandeling

De hypoallergene reinigingsstrips van Ranger Care zijn speciaal gemaakt voor gebruik op je huid en worden ook in ziekenhuizen toegepast. Met enkele bewegingen verwijder je de vervelende brandhaartjes op een huidvriendelijke manier en je kunt ze gebruiken totdat de kleefkracht afneemt. De strips scheuren niet, zijn waterafstotend en pluisvrij. Dus lekker makkelijk in gebruik en super huidvriendelijk. 

Let op met plakband en tape

Misschien lijkt het en goed idee om goedkope alternatieven als alledaags plakband en ductape te gebruiken. Maar dat raden we je echt af: de lijm op die producten is echt slecht voor je huid. Ook kledingrollers kunnen je geïrriteerde huid beschadigen. Om over een föhn maar helemaal niet te spreken. Schrik niet, maar een föhn om de brandhaartjes van de eikenprocessierups te verwijderen, kan zelfs brandwondjes opleveren. Alsof brandhaartjes al niet vervelend genoeg zijn.

Processierups zalf en spray

Alleen het verwijderen van de brandhaartjes is waarschijnlijk niet genoeg om je te verlossen van irritaties, jeuk en huiduitslag door de eikenprocessierups. Dat menen we serieus. Als je de reinigingsstrips van Ranger Care hebt gebruikt en de eerste klachten wat zijn afgenomen, is het verstandig om je huid te verder behandelen. Ook dat kan makkelijk en snel. Eerst gebruik je een spray met menthol en allantoïne voor directe verkoeling en kalmering van de huid. Daarna gebruik je Aloë vera gel om je huid te hydrateren, verzorgen en het herstellend vermogen van de huid te bevorderen.
De strips, spray en gel koop je in een handige alles-in-één kit: Processierups huidverzorgingskit. Zorg dat je voorbereid bent, kijk snel in onze webshop.